Feskarfruaskennel

Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Skrivet av Bente Åberg, den 29. feb, 2012

Hej!
Va roligt att det ska bli hundpensionat/hundagis på Vänersnäs. Pensionat är det ett stort behov av här i trakterna. Vi har en mellanschnauzer som är fem år och en dvärgschnauzer som är tre månader. Så det blir säkert något besök hos er någon gång. Lycka till!

E-post:

@hotmail.com

bente_aberg

Skrivet av Familjen Widengård, den 29. dec, 2010

Hej på Er!
Hoppas att Ni har det bra i all snö på Vänersnäs! Jag tycker att snön är rolig, men husse tycker att det är lite för mycket snö för att låta mig springa för länge i skogen!
Det är inte bara familjen som älskar mig - jag charmar alla som träffar mig. Oftast är jag lydig, men jag tycker det är kul att busa också! Jag är ju faktiskt bara en valp.....
Jag har hunnit med några äventyr under hösten. Jag tycker om att lukta på skjutna rådjur, hjortar och älgar, men oj vad stor en älg var!! Jag kände mig ganska liten faktiskt!
Jag tycker också om att spåra och att apportera fågel, men får nog träna ännu mer till våren när snön har försvunnit och man kan springa i skogen i stället för att åla sig fram!
Men i morgon skall jag faktiskt ut en kortsväng på jakt. Alltid kul att få träffa andra hundar och jakttokiga gubbar!
Jag ser fram emot att få träffa Er och mina syskon - också mamma & pappa förstås!

Snöiga hälsningar från Bella (Saga) i Uddevalla.

E-post:

martin.ami

@live.se

Skrivet av Lollo, den 21. dec, 2010

GOD JUL o ett GOTT NYTT ÅR önskar vi er!...Tack för det underbart fina julkortet. Kram Lollo o Sky med familj.

E-post:

@telia.com

lolita.ostermark

Skrivet av johnny, den 21. dec, 2010

hejsan, får be om ursäkt att jag inte hunnit höra av mig till er. skulle gjort de för längesedan men har vart mycket jakt o jobb nu. 2 grävlingar i gryt har skjutits för eskil hittills. i söndags jobba han fint med 2 rävar i gryt, dock ingen som ville ut, sedan misstänker vi att grytet rasa lite så de blev en väg för han så med hjälp av 3 vänner o några spadar fick vi gräävt upp han efter ung 3 timmar i grytet. han kom upp jätteglad, sedan fick jag slänga mig över han, för då skulle han i raketfart ner i ge mickel en omgång till. men pga av mörkret som snabbt föll så fick vi avsluta den korta jaktdagen. ska försöka ringa er framöver när bättre tid finns. God jul o gott nytt år på er .

E-post:

@hotmail.com

j_hagmark

Skrivet av Conny Larsson, den 15. dec, 2010

Hej.
Jag är nu 22kg och är ca 50 cm hög.
Jag och matte och husse önskar ett God Jul och ett gott Nytt År.
Hälsningar från Bamse Årjäng

E-post:

@arjang.se

conny.larsson

Skrivet av Annelie Eriksson, den 5. dec, 2010

Hej , skickar ett kort på Ronja och våra andra hundar. Vi vill önska er en riktig God Jul och Gott Nytt År. Ronja är hela familjens favorit och är helt underbar. Mvh Annelie

E-post:

molly_cissi

@hotmail.com

Skrivet av Lollo, den 21. nov, 2010

Kul att det går så bra med dina töser!!...Sky är oxå helt underbar att arbeta med...:-)...Ha det gott!!

E-post:

Webbsida:

@telia.com

lolita.ostermark

Skrivet av Fredrik, den 31. aug, 2010

Tjenare Maria
Emil mår bra (Milou) han hade problem med en spottkörtel som satt där den inte skulle men det verkar vara löst nu. Han har fixat några rävar en så länge och har ett fantastiskt arbetssätt, ligger på 30-40cm och gastar på. Första räven var en påskjuten räv som gått i gryt i somras och den sprängde han ut och ställde uppe på en sten där lidandet blev avkortat =) Mycket trevlig liten sak.

Mvh

Fidde

E-post:

Webbsida:

@hotmail.com

fredrik.bor

Skrivet av Caroline Gyberg, den 10. aug, 2010

Hej!
Såg din annons om valpar i svensk jakt tidningen. Var tvungen att gå in på din hemsida och kolla på Diana då jag har hund från kullen innan. Min hund hette Ambrosdalens Cindra "Indra", en helt fantastisk hund. Antar att Diana är efter kofi också? Är ute och tittar lite löst efter valp så småningom kul då att hitta lite välkända linjer.
MVH, Caroline Gyberg

E-post:

@hotmail.com

caro_gy

Skrivet av Johnny, den 28. jun, 2010

Hejsan! Tänkte bara berätta att jag nu för några veckorsedan gick ett eftersök på en påkörd grävling med min foxterrier eskil som jag köpte av er. spåra några meter i tätt slyskog sedan släppte jag han, han hitta den direkt o börja skälla. den va förlamad så han höl den stenhårt över halsen så fick ta bort han o skjuta den. sedan fick han lugga ordentligt i den. så de va lyckat =). ska träna mer eftersök med honom, även jaga mink, gris, räv i gryt o ställa grävling nattetid i skogen med han, använda han som stöthund, och träna mer på vattenaportering för de tycker han e skoj =). ha de bra med vänliga hälsningar johnny hägmark

E-post:

@hotmail.com

J_hagmark

Skrivet av sara, den 22. mar, 2010

bra början. kanon med ticka. kram

E-post:

saramyggan

@hotmail.com

Här sitter lilla jag.......

Bamse och Charli

Hälsar till alla nära o kära..:-)

jag e sååå duktig tycker husse =) min första grävling=) mvh Eskil

Senaste kommentarer

10.04 | 16:21

Hej har ni plats för två små hundar i samma box midsommarhelgen...

21.04 | 19:52

Hej. Undrar vad det kostar att inackorderade våra 2 hundar i 2 veckor i Maj? ...

03.11 | 18:23

Hej Jag söker efter ett bra hunddagis till min son hund...mån-fre. Ha...

04.07 | 10:05

hej. Per & Kent Edström här. Vi har haft Nemo hos er i två-tre år, och är v...